Gradonačelnik Bjelovara pohvalio se vozilom kojeg je zapravo kupila Sportska zajednica

22. svibnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Gradonačelnik Bjelovara pohvalio se vozilom kojeg je zapravo kupila Sportska zajednica


Danas je na svojoj službenoj Facebook stranici bjelovarski gradonačelnik i predsjednik HSLS-a Dario Hrebak objavio kako je u Sportsku zajednicu stigao novi kombi vrijedan 168 000 kuna.

– 70 000 kuna je financiran zahvaljujući programu Hrvatskog olimpijskog odbora, a ostalo je izdvojila Sportska zajednica Grada Bjelovara zahvaljujući uštedama koje su postigli tijekom godine. Kao što vidite, nitko se više ne želi slikati jer nam ne gine naslovnica – napisao je Hrebak te istaknuo kako je ionako svaki tjedan na naslovnici pa mu je svejedno.

– Sad s ovim kombijem imamo pravu flotu kojom se ne bi posramili ni veći gradovi i koja će zadovoljiti sve naše sportske klubove. Obećao sam da ćemo samo pozitivne stvari komunicirati, a nek se ekipa nabacuje blatom, meni ne smeta. Mi isporučujemo obećano – pompozno je zaključio šef HSLS-a.

Iako, se bjelovarski gradonačelnik pohvalio kupljenim vozilom vjerojatno je zaboravio da nam je samo tjedan dana prije za aferu dnevnice kazao kako Grad Bjelovar nije osnivač Sportske zajednice te nema nadležnosti u njezino cjelokupno poslovanje. Iz Gradske uprave su nam tada rekli kako Grad, odnosno gradonačelnik Hrebak, nije nadležan za potpisivanje niti izdavanje putnih naloga vezanih uz Sportsku zajednicu.

Ta izjava je veoma interesantna, jer još jednom pokazuje licemjerje bjelovarskog gradonačelnika. Kada je vrijeme izbora poželjno je promovirati se uz vozilo kojeg gradska vlast nije kupila, no dok treba transparentno odgovoriti na naš upit i preuzeti političku odgovornost, Grad nije nadležan. Prikladno i nadasve transparentno. No, ništa čudno, kako se bliže izbori sve je moguće pa tako i hvalisanje bez pokrića.

mm/prigorski.hr

Facebook Comments