Građanska inicijativa Volim Križevce donirala socijalnu samoposlugu namirnicama i potrepštinama

30. svibnja 2017. Autor: prigorski.hr Križevci Građanska inicijativa Volim Križevce donirala socijalnu samoposlugu namirnicama i potrepštinama


KRIŽEVCI – U utorak su volonteri građanske inicijativeVolim Križevce i kandidati nezavisne liste Marija Rajna za Gradsko vijeće posjetili su Gradsko društvo Crvenog križa Križevci i donirali trajne živežne namirnice i higijenske potrepštine za potrebe Socijalne samoposluge “Sveti Marko Križevčanin” Križevci.

socijalna2

Pokretač inicijative Volim Križevce i nezavisni kandidat za križevačkog gradonačelnika
Mario Rajn tom prigodom je istaknuo – Zahvalan sam vrijednim volonterkama i volonterima koji su u ovim danima intenzivne izborne kampanje organizirali prikupljanje donacija koje će kroz socijalnu samoposlugu biti distribuirane socijalno
ugroženim pojedincima i obiteljima s područja grada.

socijalna1

Ponosan sam na sve njih što smo ovo predizborno vrijeme zajednički oplemenili humanitarnim akcijama i što potenciramo teme uistinu važne građanima. Nadamo se u budućem razdoblju još sustavnije pristupiti rješavanju socijalnih problema građanki i građana.

Glavni organizator i nositelj projekta Socijalne samoposluge je Gradsko društvo Crvenog križa Križevci, a mnogi građani, volonteri i poduzeća prikupljaju donacije u naravi, poput osnovnih trajnih živežnih namirnica i higijenskih potrepština za potrebe socijalne samoposluge.

socijalna

Centar za socijalnu skrb dostavlja popise korisnika, a djelatnice centra i koordinatori društveno korisnog rada dolaze pomagati kod podjele te informiraju građane o projektu. Paketi se formiraju prema broju članova obitelji: za samca, za jednog člana, dva, tri, četiri člana obitelji i više.

prigorski.hr

Facebook Comments