Gordon Ramsay u novoj sezoni predstavlja hrvatsku kuhinju

4. rujna 2020. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Gordon Ramsay u novoj sezoni predstavlja hrvatsku kuhinju

West Sumatra, Indonesia - Gordon Ramsay covers his head with a pot during a quick rain shower while he cooks beef rendang. (National Geographic/Justin Mandel)


Gordon Ramsay opet kreće na put u drugoj sezoni Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje, s premijerom 13. rujna na National Geographic-u.

Chef s više Michelinovih zvjezdica i Ironman atleta nastavlja s pustolovinama širom globusa u nepopustljivoj potjeri za kulinarskim nadahnućem.

Serija će se emitirati po cijelom svijetu, u 172 zemlje, na 43 jezika. Druga sezona prati Ramsaya dok se zapliće u još zabavnije avanture, istražujući svjetske kulture kroz hranu.

Ramsay se gosti putem kroz Tasmaniju, Južnu Afrika, Indoneziju, Louisianu, Norvešku, Indiju i Gvajanu, i odvažuje se skrenuti s utabanog puta kako bi istražio svjetske kuhinje. No, osim toga, Gordon Ramsay je odlučio predstaviti veliko kulturno i kulinarsko bogatstvo Hrvatske.

Hrvatska će premijerno biti prikazana u 3. epizodi emisije „Gordon Ramsay: Neistražene kuhinje“ na National Geographic-u.

Facebook Comments