Gledatelje ‘Večere za 5 na selu’ očekuju zanimljivi kandidati iz Bjelovara

29. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Gastro kutak Gledatelje ‘Večere za 5 na selu’ očekuju zanimljivi kandidati iz Bjelovara


Idući tjedan show ‘Večera za 5 na selu’ ide u grad sira – Bjelovar. A u Bjelovaru i okolici će se za titulu najboljeg i glavnu nagradu boriti redom inženjer računarstva Sven, domaćica Nedjeljka, frizerka i kozmetičarka Sanela, pekar Mateo te umirovljenik i kuhar Božidar, piše RTL.

SVEN PEREC

sven perec

Inženjer računarstva Sven Perec, koji radi kao programer u banci, dolazi iz Bjelovara, ima 35 godina i u „Večeru za 5 na selu“ prijavio se zbog zabave i novog iskustva. Osim toga, djevojka i on se bave uzgojem batata, što će gostima ponuditi i na svojoj večeri. Za sebe kaže da je vesela osoba, u slobodno vrijeme najradije ide u ribolov, a ponekad i planinari te se bavi fotografijom. Na večeri mu je najvažnija hrana, a potom ambijent, dekoracija i ostalo. Iako najčešće priprema mesna jela, voli eksperimentirati i prilično je samokritičan, ali smatra da je to dobra osobina zato što potiče napredak. Iskreno kaže kako prilikom kuhanja zaprlja previše posuđa i da mu slastice nisu jača strana.

NEDJELJKA KARADŽA

nedeljka karadža

Domaćica Nedjeljka Karadža živi u Bjelovaru, ima 60 godina i u kulinarski show „Večera za 5 na selu“ prijavila se zato što se jako veseli druženju i novim iskustvima. Za sebe kaže da je vrlo komunikativna i otvorena osoba koja se u kuhanju drži tradicije. Jako voli kuhati pa to ističe kao svoj adut za pobjedu. Najčešće spravlja variva i meso, koje joj je uz prilog i omiljeno jelo, a ponosi se i svojom kremšnitom. Svojom najvećom manom u kuhanju smatra to što je brzopleta, no naposljetku sve ispadne dobro jer su njezine vrline – organiziranost i spretnost.

SANELA HORVAT

sanela horvat

Frizerka i kozmetičarka Sanela Horvat ima 29 godina, a za sebe kaže da je komunikativna, društvena, iskrena, ambiciozna i talentirana. Osim toga što uživa u kuhanju za svoju obitelj, sa suprugom se bavi izradom licitarskih i medičarskih proizvoda te svijeća i lampaša. Voli sve kuhinje, najčešće kuha govedinu, a omiljeno joj je jelo pohani oslić s blitvom i bijelim lukom te domaći široki rezanci s tikvicama i gljivama. Brzina i spretnost njezini su aduti, a u „Večeru za 5 na selu“ prijavila se zbog zabave i druženja. Smatra da kuha jednako dobro kao što i šminka pa upozorava druge kandidate da im je konkurencija jaka.

MATEO ADAMOVIĆ

mateo adamović

Pekar Mateo Adamović ima 18 godina, dolazi iz Bjelovara i za sebe kaže da je pravi veseljak. Kuhati je počeo sa samo 11 godina i ta velika ljubav prema kuhanju upravo je jedan od razloga prijave u „Večeru za 5 na selu“. Naravno, vesele ga i novo iskustvo te druženje s novim ljudima. U svoje slobodno vrijeme pleše u KUD-u Bjelovar. U kuhinji voli eksperimentirati, najčešće kuha mesna jela, a naglašava kako mu priprema slastica ide jako dobro. Na svojoj večeri nikako ne bi volio imati kandidate koji su došli samo zbog pobjede, a najveći kriterij prilikom ocjenjivanja će mu biti hrana.

BOŽIDAR MIODRAGOVIĆ

božidar miodragović

Umirovljenik Božidar Miodragović ima 66 godina, po zanimanju je kuhar i dolazi iz Bjelovara. U „Večeru za 5 na selu“ prijavio se kako bi pokazao svoje vještine i ne krije kako mu je pobjeda u emisiji jako važna. Predsjednik je Udruge kuhara grada Bjelovara i često sudjeluje u kulinarskim natjecanjima, gdje ponekad bude i sudac. Najradije spravlja specijalitete domaće kuhinje, voli i mediteransku hranu, a omiljeno mu je jelo šaran na rašljama. Za sebe kaže da je dobrodušan i da voli pomagati ljudima, a svojom najvećom vrlinom u kuhanju smatra to što uvijek kuha s ljubavlju.

Facebook Comments