Volite li plesati na dance hitove 80-ih? Volite li head bangati na najžešće riffove metala i hard rocka? Ili pak možda uživati u klasici kao što su Mozart i Beethoven? Sve to, a i još mnogo više čeka Vas u petak, 26. svibnja u 19.30 sati. Dođite u Caffe bar Arteriju, a prethodno prijavite svoju ekipu koja može brojati do četiri člana. Kotizacija se neće naplaćivati i kviz je besplatan za sve ekipe.

“Pripremili smo Vam glazbeni kviz koji će sadržavati mix raznolikih pitanja iz područja glazbe koja se dotiču filmova, bendova, umjetnosti, sporta, a zadovoljit će svako kvizaško nepce i svaki glazbeni ukus. Kviz se sastoji od četiri kategorije po desetak pitanja. Dođite, prisjetite se bendova i fun factova o glazbi koji Vam se nalaze negdje u glavi te se zabavite. Prijave su u inbox Arterije ili Culture Shock Festivala. na mail [email protected]”, poručuju organizatori.

www.facebook.com/profile.php?id=100075987519832
www.facebook.com/kultursok/

Kviz je pripremio i vodit će ga Križevčanin Valentino Tukša, koji je glazbeni, ali i ostale tematske kvizove organizirao u Rijeci.