Glavni odbor Mreže jednoglasno podržao kandidaturu Darka Korena za župana

23. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Križevci Glavni odbor Mreže jednoglasno podržao kandidaturu Darka Korena za župana


Glavni odbor Mreže nezavisnih lista, na sjednici održanoj 22. veljače 2021., uz ostale teme na dnevnom redu imao je i raspravu te donošenje određenih odluka vezanih uz nadolazeće lokalne izbore na prostorima Koprivničko-križevačke županije, koji će se održati u svibnju ove godine, stoji u priopćenju.

Nakon prezentacije dosad provedenih aktivnosti i planova budućih koraka, jednoglasno je podržana kandidatura predsjednika Mreže, Darka Korena za novi mandat župana te mu je dana ovlast da o detaljima suradnje pregovara s koalicijskim partnerom Hrvatskom demokratskom zajednicom, kao i za pregovore za sastavljanje liste za Županijsku skupštinu sa eventualnim koalicijskim partnerima, prvenstveno sa Hrvatskom strankom umirovljenika.

Također je napravljena i analiza stanja po općinskim i gradskim ograncima te se raspravljalo i o pojedinačnim kandidaturama, kao i o kandidaturama za općinska i gradska vijeća na području županije.

Facebook Comments