GDCK Križevci na sastanku o provedbi FEAD III projekata u Karlovcu

31. svibnja 2021. Autor: prigorski.hr Križevci GDCK Križevci na sastanku o provedbi FEAD III projekata u Karlovcu


Djelatnice Gradskog društva Crvenog križa Križevci 28.5.2021. godine sudjelovale su na sastanku o provedbi FEAD III projekata u Karlovcu. Na sastanku se razgovaralo o fazama u kojima se Društva Crvenog križa nalaze sa svojim projektima te o Javnoj nabavi koju će provoditi unutar projekata.
GDCK Križevci kao nositelj provodi FEAD projekt „Školski pribor za školarce u središnjoj Hrvatskoj i Banovini“ zajedno sa 15 partnera, a u okviru projekta će se nabaviti i podijeliti najmanje 1020 kompleta školskog pribora za školarce od 1. -8. razreda osnovne škole.

U sklopu FEAD III projekata GDCK Križevci partner je Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica „Školska oprema za školarce u sjevernoj Hrvatskoj i Banovini“, te Gradskom društvu Crvenog križa Sisak u sklopu projekta “Humanitarni paket za Banovinu i sjevernu Hrvatsku” a sve u okviru Poziva „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza III“ Fond Europske pomoći za najpotrebitije.

CK Križevci - letak vizual 3

GDCK Križevci do sada je u sklopu projekta „Školski pribor za školarce u središnjoj Hrvatskoj i Banovini“ nabavilo ručni visokopodizni paletni viličar, prijenosno računalo, letke i plakate. Održana je zajednička edukacija djelatnika i volontera nositelja navedenih projekata i partnerskih organizacija na temu sustava socijalnih prava i usluga uključujući područje odgoja, obrazovanja i zdravstvene skrbi (trening trenera), te je za dvije djelatnice održano usavršavanje iz Javne nabave.

CK Križevci - plakat vizual 3gsck križevci2Viljuškar1

Facebook Comments