Izvijestili smo ranije o pobjedama Bana Jelačića protiv Graničara u Tučeniku i Rakovca nad Milkom Trninom. U subotnjem susretu u 1. ŽNL u Žabnici su se sastali Farkaš i Gaj, a gosti iz Gaja slavili su 6:3.

Domaći su poveli pogotkom Kusobraka nakon osam minuta igre. Gaj je sve vratio na početak u 28. minuti pogotkom Pajura, a već sljedeću minutu zgoditkom Jakovića Gaj dolazi u vodstvo. Nakon osam minuta igre u nastavku Farkaš pogotkom Mlinarića poravnava na 2:2, ali devet minuta kasnije gosti ponovo vode golom Tomića. Utakmica se rješava u 76. i 77. minuti pogocima Jakovića i Pajura. U 80. minuti na 5:3 smanjio je Mlinarić, a konačnih 6;3 za potvrdu slavlja Gaja zabio je Gašparec dvije minute prije kraja utakmice.

U ponedjeljak se u 15.30 sati sastaju Lonja i Croatia Nova Kapela, a Dubrava će isti dan u 16 sati tražiti pobjedu u Zvekovcu kako bi zasjela na vrh prvenstvene ljestvice. U ovom trenutku Milka Trnina i Dubrava imaju 32 boda, ali Dubrava ima utakmicu manje, a Lonja ima 28 bodova, ali i dvije utakmice manje.