Gabriela: Za Josipa sam božica ljepote i uopće mi se ne sviđa

16. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Zanimljivosti Gabriela: Za Josipa sam božica ljepote i uopće mi se ne sviđa


Finalni je tjedan showa “Ljubav je na selu”, a Josip Tratnjak iz Brda Cirkvenskog čekao je posljednju nadu u odnosu s Gabrielom.

Gabriela je kazala kako je ona najljepša s kojom je Josip ikada imao prilike biti u istoj sobi. -Za njega sam božica ljepote i uopće mi se ne sviđa – rekla je Gabriela i odlučila Josipa ošišati.

Josip je rekao kako je prekrasan osjećaj bio dok je vidio Gabrielu. -Želim poljubac u obraz zbog šišanja- kazao je Josip nakon šišanja i dobio poljubac.

-Josip je rekao da mi vjeruje, a to je dokaz da apsolutno nema karaktera- kazala je Gabriela u showu koji nije donio ljubav 20-godišnjaku iz Brda Cirkvenskog.

Gabriela je na kraju rekla Josipu da nisu čak ni prijatelji. -Ovo nije ni za prijateljski odnos. Mi nismo uopće komunicirali. Postavljao si mi dječja pitanja. Pitaj me koja su mi uvjerenja i što radim – rekla je Gabriela i dodala kako Josip ne zavrjeđuje drugu šansu.

Josip je rekao kako mu se cure javljaju i da mu se neke javljaju za vezu. – Nešto sam vidio u tebi, ali sam se prevario – rekao je Josip Gabrieli kako bi osjetila kako je to biti povrijeđen.

– Ponijela se prema meni kao da sam žubrad – zaključio je Josip.

 

 

Facebook Comments