Na Oleander terasi hotela Esplanade, mnoge su ljubavi cvale, noge tancale, a Zagrepčani su si već u prošlom stoljeću fulirali. “Ma kaj god,” rekla bi gospođa, kaj je s gosponom Fulirom fino vinčeko pila i veselo hofirala. I baš zato nema boljeg mjesta za proslaviti 10. rođendan, akcije Fuliranja i ispratiti Staru i nazdraviti Novoj godini uz čin čin.

I baš zato je slavljeničko Fuliranje, adventsko događanje, odlučilo od 2. do 31.12.2021. doći na terasu Oleander hotela Esplanade. Dvanaest ugostiteljskih kućica ponudit će najbolje okuse i mirise, dostojne tako posebnog mjesta. Predstavit će se poznati Chefovi Mate Janković , Ivan Pažanin iz Chef’s Burgers, Mario Mihelj iz El Tora i Chefica Ana Grgić iz hotela Esplanade. Uz sjajne barove Gingle Bells, Rakijarnicu i Acrobat Champagne&Wine, svoju će gastro čaroliju predstaviti i restorani Izakaya, Restač, Beg’s Plant Based Butchery i Esplanade, blagdanska edicija restorana Good Kut i Taika, čarolija iz arktičkog kruga.

Osim kreativnih oblizeka posjetitelji će guštati i u glazbenim trenucima – uz mnoštvo DJ’a kao što su Pepi Jogarde, Ozren Kanceljak Kanca i Zozo te live nastupa Yogi Lonicha, Joe Pandura pojačanog Nikolom Marjanovićem, Kritijana Beluhana i Michaela Kvorke s prijateljima. U pripremi je mnogo iznenađenja, a jedno od njih je humanitarna aukcija Zaklade Marina Čilića.

Najave događanja mogu se pratiti na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pripremio: Tomislav Radić