Franjo Marković kandidat HDZ-a za gradonačelnika Koprivnice

12. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno Franjo Marković kandidat HDZ-a za gradonačelnika Koprivnice

foto: HDZ


Franjo Marković kandidat je GO HDZ-a Koprivnica za gradonačelnika toga grada na predstojećim lokalnim izborima, odlučili su u petak jednoglasno članovi i članice koprivničkog HDZ-a.

„Zahvaljujem na iskazanom povjerenju i kao dio tima GO HDZ-a te kao predsjednik Mjesnog odbora Banovec u Koprivnici, uz svesrdnu pomoć svih članova i članica i političko iskustvo, počašćen sam i prihvaćam kandidaturu. Vjerujem u dobar nastavak započetih procesa i napredak naše stranke, ali i vjerujem kako zajedno možemo puno postići na predstojećim izborima u svibnju ove godine“, rekao je Franjo Marković.

Predsjednik koprivničkog HDZ-a Ratimir Ljubić, kako se ističe u priopćenju, najavio je da će u narednim danima predstaviti cjelokupni tim za predstojeće lokalne izbore kao i izborni program.

„Cijela Županijska organizacija HDZ-a pružit će snažnu podršku Franji Markoviću. Franjo je upoznat sa svime što opterećuje ovaj grad, što je ovom gradu i stanovnicima bitno za budućnost, za bolji i kvalitetniji život”, istaknuo je predsjednik županijskog HDZ-a i saborski zastupnik Darko Sobota.

Franjo Marković rođen je 1970. u Boku, u BiH, a radi u farmaceutskoj tvrtki Belupo. Diplomirao je na Veterinarskom fakultetu u Zagrebu gdje je i doktorirao, a 2016. je izabran u znanstveno zvanje viši znanstveni suradnik u znanstvenom području biomedicine i zdravstva, polje veterinarske medicine. Oženjen je i otac dvoje djece. (Hina)

Facebook Comments