[FOTO] Zimska liga trčanja u Đurđevcu unatoč niskim temperaturama okuplja sve više sudionika

15. siječnja 2022. Autor: prigorski.hr Lokalni sport [FOTO] Zimska liga trčanja u Đurđevcu unatoč niskim temperaturama okuplja sve više sudionika


Zimska liga trčanja u Đurđevcu nastavlja se i dalje, a u četvrtak je održano 7. kolo koje je unatoč iznimno hladnom vremenu okupilo čak 36 sudionika. Podsjetimo da Zimska liga trčanja okuplja sve zainteresirane rekreativce s područja Grada Đurđevca i okolice da se jedan dan u tjednu tijekom 3 mjeseca okušaju u trčanju ili bržem hodanju, a prvo kolo lige otrčano je u prosincu prošle godine.

Liga se sastoji od 13 kola koja će se održati svake srijede u siječnju i veljači 2022. godine. Boduje se ukupno 8 od 13 najbrže otrčanih kola, a bodovi ostvareni za svako kolo izračunati su prema postignutom vremenu. Na ljestvici ukupnog poretka muških sudionika vode Kristijan Grgac, Damir Novogradec i Marko Tesla, dok na ljestvici ukupnog poretka ženskih sudionika vode Nikolina Grgac, Nataša Sušanj i Ana Šimić Kaša.

zimska liga đurđevac (9)

Staza je kružna dužine cca 5,5 km, odnosno trče se 2 kruga po 2,75 km sa startom i ciljem na trgu sv. Jurja (karta u prilogu). Trči se isključivo po osvijetljenim pješačkim stazama, a svaki sudionik je obavezan imati sat ili aplikaciju za mjerenje dužine i vremena trčanja. Prijave se vrše na licu mjesta.

Na redu je 8. kolo zimske lige koje se trči u srijedu, 19. siječnja od 18,30 sati.

zimska liga đurđevac (8) zimska liga đurđevac (7) zimska liga đurđevac (6) zimska liga đurđevac (5) zimska liga đurđevac (4) zimska liga đurđevac (3) zimska liga đurđevac (2)