U Likovnoj galeriji Gradskog muzeja Križevci danas izlažu mali vrtićanci Dječjeg vrtića Križevci. Tema je kulturna baština Križevaca i križevačkog kraja, a o svemu su više govorili ravnateljica Muzeja Tea Hatadi i ravnateljica Dječjeg vrtića Križevci Nataša Batković.

-Ravnateljica je kazala kako su se prošlog tjedna predstavili Dječji vrtić Zraka sunca i Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju Križevci na temu kulturne baštine.  S obzirom da imamo i lijepu izložbu kojom obilježavamo 70. godina Gradskog muzeja Križevci u našoj Likovnoj galeriji pa pozivam roditelje i djece da posjete izložbe. Na molbu roditelja i odgajatelja danas se predstavlja Dječji vrtić Križevci, a izložba će biti otvorena još večeras od 18 do 20 sati – kazala je ravnateljica Tea Hatadi.

Ravnateljica Dječjeg vrtića Križevci Nataša Batković kazala je kako vrtić i ove godine izlaže svoje likovne radove. -Ovog puta nam je tema bila kulturna baština grada, odnosno referirali smo se na našeg sveca sv. Marka Križevčanina. Tu su i specifična obilježja grada prikazana iz dječje perspektive – poručila je ravnateljica.

vrticanci-galerija-01 vrticanci-galerija-02 vrticanci-galerija-03 vrticanci-galerija-04 vrticanci-galerija-05 vrticanci-galerija-06 vrticanci-galerija-07 vrticanci-galerija-08 vrticanci-galerija-09 vrticanci-galerija-10 vrticanci-galerija-11 vrticanci-galerija-12