I ove godine tradicionalno su se održali Dani Općine Koprivnički Ivanec gdje se od jutarnjih sati kuhao gulaš, dok je Udruga branitelja za sve posjetitelje pripremala 250 kilograma riječne ribe. Uz finu gastro ponudu svoje proizvode su prezentirale i mnoge udruge žena, pa su se tako na festivalu mogli kušati razni podravski kolači, Bregofska pita i domaći štrukli.

Za dobru atmosferu, kao i kvalitetnu craft pivu pobrinuli su se dečki iz Križevačke i Pitomačke pivovare. Prema odluci tročlanog žirija najbolji gulaš skuhala je ekipa NK Bratstvo Kunovec, dok je drugo mjesto osvojila ekipa Nemec i Špoljarić, a treće DVD Koprivnički Ivanec. Pobjednicima su podijeljene vrijedne nagrade od Šafram začina, Pitomačke pivovare i Restorana Tomislav u Križevcima.

Kao i svake godine svečana sjednica održala se u 18 sati gdje su prisustvovali mnogi uvaženi političari iz Koprivničko-križevačke županije,
kao i načelnici iz susjednih općina.

U večernjim satima, s početkom u 22 sata očekuje se koncert tamburaškog sastava Begini koji će zabavljati sve posjetitelje do kasno u noć.

prigorski.hr
foto: Luka Krušec