U petak, 8. prosinca u centru Koprivnice, na Florijanskom trgu, otvoren je novi Robin market. Vijest je to koja će razveseliti sve stanovnike, ali i posjetitelje Koprivnice. Na 100 metara kvadratnog prodajnog prostora moći ćete pronaći asortiman koji će zadovoljiti dnevne potrebe svakog kućanstva, a uz samo lokaciju, radno vrijeme od 6:30 do 21:30 od ponedjeljka do nedjelje također je jak adut ovog prodajnog mjesta.

„Vjerujem da smo pogodili s lokacijom te ćemo kao i u svim ostalim gradskim kvartovima i prigradskim naseljima biti dobro prihvaćeni. Još od 2017. i otvorenja prvog Robin Marketa 0-24 u Koprivnici, kontinuirano unaprjeđujemo svoju ponudu i kupci uvijek rado dolaze u naš market. Posebno sam ponosan na istaknuti Podravski kutak te ćete u novom Robin gradskom marketu u Koprivnici u prilično širokom asortimanu moći pronaći proizvode lokalnih proizvođača poput Pampa čajeva, sokove obiteljskog Imanja Kapronca, Hladnić bučinog ulja, Ostojić meda, Grošek gina i likera, Kalinić krušnih mrvica, vina Kostanjevec, Sana delikatesa i Samita jaja. Naravno i izuzetno široki asortiman Podravka i Carlsberg proizvoda koji su neizostavni dio ponude svakog Robin marketa bez obzira na njegovu veličinu.“ Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin d.o.o.

Na otvorenju smo zatekli ugodan ambijent, ljubazno prodajno osoblje, pregledno raspoređenu robu, dobru ponudu kvalitetnog kruha i peciva, svježe pečenih kroasana i bureka, a osim degustacija kuhanog vina, kolača i hrane, s ulaza smo odmah ugledali uvijek sigurno i neizostavno rješenje za brzi gablec – dnevno svježe Robin sendviče.

Podsjetimo, Robin je obiteljsko poduzeće iz Križevaca koje je osnovano 2000. godine, s trgovačkom tradicijom od 1988. godine, a koje trenutno zapošljava više od 350 zaposlenika koji rade u 54 Robin marketa, Robin pekari i intergrativnoj radionici. Kako doznajemo, ovo je prvi u nizu novih Robin gradskih marketa u Koprivnici. Uskoro se otvaraju Robin marketi u blizini srednje škole u Koprivnici, na Trgu kralja Zvonimira te u Herešinu.

Robin-market-KC-9 Robin-market-KC-10 Robin-market-KC-7 Robin-market-KC-6 Robin-market-KC-5 Robin-market-KC-3 Robin-market-KC-4 Robin-market-KC-2 Robin-market-KC-1robin kc (1) robin kc (2) robin kc (3) robin kc (4) robin kc (5) robin kc (6) robin kc (7)