Danas je u prostoru City parka Zelina održano svečano otvorenje podružnice Ljekarni Zagrebačke županije. Ravnateljica Ana Galić Skoko uvodno je približila djelatnost koju obavljaju Ljekrane Zagrebačke županije istaknuvši kako je od 2003. godine do danas osnovana 20 jedinica.

-S radom je ljekarna počela 14. srpnja, produženo je radno vrijeme, a voditeljica je Lidija Kovačić. Cilje je da unaprijedimo ugled Ljekrani Zagrebačke županije, a stanovništu da pružimo ljekarničku uslugu najviše kvalitete – poručila je.

Svečanosti je nazočio župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić, pročelnica za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje Zagrebačke županije Ksenija Čuljak, župnik Vladimir Bogdan, investitor Centra Anđelko Pisačić, predsjednica Hrvatske ljekarničke komore Ana Soldo te brojni drugi gosti.

Pozdrave okupljenima uputio je i Anđelko Pisačić i poželio zaposlenicima ljekarne ugodan rad, a kupcima da se osjećaju ugodno tijekom kupnje.

Župan Stjepan Kožić rekao je kako Centar prerasta u suvremeni način života za Sveti Ivan Zelinu. -Ljekarne su dobile prostor u Centru, a tako smo se približili kupcima, ali i dali mogućnost da se uz kupovinu mogu nabaviti i lijekovi. Preseljenjem će naše usluge biti kvalitetnije, a radit će i nedjeljom što do sada nije bio slučaj – rekao je Kožić i zahvalio bivšoj ravnateljici na svemu učinjenom.

-Nismo zaboravili ni žitelje Donje Zeline i činimo sve da otvorimo novu poslovnicu – poručio je župan. Na kraju svečanog otvorenja župnik Vladimir Bogdan blagoslovio je prostor.

Donosimo video i galeriju fotografija.

DSC_8054 DSC_8060 DSC_8069 DSC_8079 DSC_8085 DSC_8096 DSC_8102 DSC_8104 DSC_8113 DSC_8122 DSC_8147