Plesni centar Ritam Križevci u subotu je sudjelovao na natjecanju „International Dance Festival Zadar“, na kojem se natjecalo više od 1 800 plesača.

Sveukupna pobjednica Zadarskog natjecanja je Iva Sokač koja je osvojila čak pet prvih mjesta od kojih 3 u solo nastupima i to u kategorijama MTV Solo Kids, Latin Show Solo Kids te u završnoj Battle Latin Show u kojoj je nastupilo 20 najboljih plesačica na glazbu organizatora.

Iva Sokač je zajedno sa Kiarom Koprić osvojila prvo mjesto u kategoriji Latin Show Duo Kids, dok je treće mjesto osvojila Marta Kamenjak i Zrinka Sokač, a četvrto mjesto pripalo je Jani Brunović i Loreni Vitanović.

Melani Plavec je osvojila zlato u kategoriji MTV Solo Mini Kids.

 

U kategoriji MTV Group Kids križevačke plesačice osvojile su prvo mjestom a plesale su Iva Sokač, Zita Blašković, Julija Vuković, Kiara Koprić, Paola Katalenić, Melani Plavec, Lorena Vitanović i Zrinka Sokač.

Drugo mjesto u kategoriji Latin Show Formation Kids osvojile su Kiara Koprić, Korina Aleksa, Melani Plavec, Zrinka Sokač, Marta Kamenjak i Iva Sokač, Julija Vuković, Dina Galić, Jana Brunović, Mia Mužić i Lorena Vitanović.

Drugo mjesto u kategoriji MTV Group Juniori osvojile su Riona Barišić, Eleonora Posavec, Dunja Ivoci, Teodora Heruc, Naja Pavković i Jenny Vitanović.

ritam2 ritam3 ritam5 ritam7 ritam8 ritam9 ritam10 ritam11 ritam12 ritam13 ritam14 ritam16 ritam18