RADNIK KRIŽEVCI – TOMISLAV RADNIK 6:0 (1:0)

Vidi se da križevačkoj publici nedostaje gradski stadion i njegove tribine. Radovi su u završnoj fazi i možemo se nadati da će Križevčani svoju prvu prvenstvenu susretu na domaćem travnjaku, a u sklopu 2. kola 3. NL sjever, odigrati upravo pred publikom na tribinama.

Današnji povod nogometnog susreta na gradskom stadionu bio je tradicionalni prijateljski susret Radnikovih klubova, onog domaćeg te gostujućeg iz Svetog Ivana Žabna.

Zanimljivost je da oba kluba na svojim kormilima imaju nove stratege, s jedne strane je Anthony Pavlović, kojemu pomaže i Davor Cigler, dok se na drugoj strani našao Alan Habuzin, koji je klupu Tomislav Radnika tek nedavno preuzeo. Vidjelo se to osjetno i na terenu tijekom cijele utakmice da su Križevčani u boljoj poziciji, dok Habuzin još uvijek čeka igrače.

No, unatoč tome u prvom poluvremenu Žabnjanci su pružali odličan otpor Križevčanima. Do zgoditka domaćin dolazi iz kaznenog udarca, a kojega je opravdano dosudio sudac Dejan Švagelj. Siguran izvođač s bijele točke bio je Marko Stubičan.

U nastavku igre, trener Pavlović ipak je uveo standardnije prvotimce. Tako je Mihael Mladen postigao dva zgoditka, Goran Dlesk, Šimun Šabijan i Mihael Mačković po jednoga i tako postavili konačan rezultat. Posebno treba izdvojiti i eurogolove koje su postigli Mihael Mladen i Goran Dlesk, dok se Šimun Šabijan sve više pokazuje kao dobra akvizicija.

Uz još poneko pojačanje, Tomislav Radnik je i danas pokazao, bez obzira na rezultat, da može računati na nešto ozbiljno u prvenstvu 1. ŽNL.

Oba kluba sa svojim prvenstvima kreću istog vikenda, 20. odnosno 21. kolovoza.