[FOTO/VIDEO] PROSVJED Mještani Draganovca okupili se ispred koprivničke Gradske uprave

28. listopada 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO/VIDEO] PROSVJED Mještani Draganovca okupili se ispred koprivničke Gradske uprave


Nakon što smo objavili vijest o nezadovoljstvu mještana Draganovca radom koprivničkih gradskih vlasti zbog nerješavanja komunalnih problema, danas u jutarnjim satima održao se prosvjed ispred Gradske uprave.

Na prosvjedu je prema neslužbenoj procjeni bilo oko 50-tak prosvjednika, na čelu s predsjednikom Vijeća MO Draganovec Zlatkom Hiržinom koji dolazi iz redova HDZ-a. Prosvjednici su istaknuli da su glavni zahtjevi voda, kanalizacija, asfaltiranje ulica, pothodnik i autobusno stajalište.

S obzirom da je naš portal prvi objavio vijest o problematici u ovom koprivničkom predgrađu upitali smo predsjednika Vijeća je su li se do sada dogodile nekakve promjene.

– Ništa se nije promijenilo. Rekli su nam da ide neka procedura, no unutar mjesec dana ništa se nije dogodilo. Nitko nas nije kontaktirao i nemamo nikakve informacije od strane Gradske uprave. Dajemo im tjedan dana da se pismeno očituju i mjesec dana da se nešto pokrene. Od autobusne stanice do asfaltiranja nekih ulica – rekao je Hiržin koji je odgovornost za ovaj prosvjed prebacio na gradonačelnika Jakšića.

mm/prigorski.hr

Facebook Comments