[FOTO/VIDEO] Potkalnički konjari održali izbornu skupštinu u Kalniku // Marijan Hlebić izabran za predsjednika, a Mladen Kešer postao počasni član udruge

19. siječnja 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO/VIDEO] Potkalnički konjari održali izbornu skupštinu u Kalniku // Marijan Hlebić izabran za predsjednika, a Mladen Kešer postao počasni član udruge


Udruga Potkalnički konjari održala je u subotu redovnu godišnju skupštinu u Kalniku.

Izvješća predsjednika Marijana Hlebića, financijska izvješća, izvješća Nadzornog odbora i Suda časti usvojena su jednoglasno, a Hlebić je kazao kako je udruga sudjelovala na brojnim konjičkim manifestacijama, projahivanjima i konjičkim igrama diljem Hrvatske i u Sloveniji.

Jednoglasno je izabrano novo vodstvo. Marijan Hlebić ponovno je izabran za predsjednika, a za potpredsjednika Draženko Šatrak. Za tajnika je izabran Krunoslav Topolko, a blagajnica će u narednom mandatu biti Valentina Blagaj. Izabrana su još tri člana Upravnog odbora, a to su Dražen Harča, Dragutin Podolski i Romana Kerep.

U Nadzorni odbor izabrani su Darko Selanec, Zdravko Mesec i Milomir Ivanović, a u Sud časti Marina Hlebić, Vesna Šatrak i Sanja Šabijan.

Pozdravnim riječima obratili su se predstavnici prijateljskih udruga, načelnik Kalnika Mladen Kešer te predsjednik križevačkog predstavničkog tijela Marko Katanović.

Katanović je uputio čestitke novozabranom predsjedniku i vodstvu. -Želim da ispunite projekte i planove koje ste zacrtali u ovoj godini i želim vam svako dobro – poručio je Katanović.

Mladen Kešer postao je počasni član Udruge “Potkalnički konjari” i rekao je kako mu je to prvo počasno članstvo u životu, a udruzi je obećao 50 tisuća kuna iz općinskog proračuna. Pogledajte video.

Nakon skupštine održan je prigodni domjenak i ples do zore uz grupu “Noćne lutalice”. Donosimo bogatu galeriju fotografija – slobodno se naluknite!