Danas je u Ulici Drage Grdenića u Križevcima održano svečano otvorenje prodajnog centra PEVEX. Naime, PEVEX d.d., 1. hrvatski trgovački lanac, službeno je jutros otvorio svoja vrata kupcima i započeo poslovanje u svom 27. prodajnom centru u Hrvatskoj.

Novi prodajni centar prostire se na tisuću četvornih metara u kojem će kupcima iz Križevaca i okolice bit omogućena kupovina kompletnog asortimana PEVEX-a s atraktivnim cijenama iz sedam prodajnih programa: Građevina i boje, Željeznarija, Vrt i sezona, Elektronika, Dom i dizajn, Keramika i sanitarije te Kućanski uređaji.

Dodatne pogodnosti će biti besplatno preuzimanje robe koja je naručena u prodajnom centru ili putem internet trgovine, kao i povoljna dostava na kućnu adresu.

Svečanom otvorenju nazočili su Krešimir Bubalo, predsjednik Uprave tvrtke PEVEX, gradonačelnik Križevaca Mario Rajn i koprivničko-križevački župan Darko Koren. Pogledajte video.

Bubalo je istaknuo kako je danas otvoren 27. Pevexov centar, a od toga imaju 12 vlastitih i 17 prostora u najmu. -Ovdje u Križevcima na 1.600 kvadratnih metara kupcima je ponuđeno 7.000 artikala, a imamo i dostavu artikala, koji nisu u ovih 7.000, budući da kao kompanija prodajemo gotovo 60.000 artikala. Orijentirani smo hrvatskim proizvođačima -naglasio je Bubalo dodavši kako će u Križevcima raditi 13 osoba.

pevex-otvorenje-11

– Vjerujem da će u narednim danima i tjednima stanovnici ovih prostora iskoristiti naše brojne pogodnosti kao i sudjelovati u nagradnoj igri – rekao je Bubalo te dodao kako PEVEX zapošljava 2.100 ljudi, prihod ove godine će biti oko 2,5 milijarde kuna te ostvaruju znatan rast iz godine u godinu.

pevex-otvorenje-12

Gradonačelnik Rajn kazao je kako ga veseli što će 13 Križevčana raditi u svojem gradu te da ga veseli svaka gospodarska aktivnost u gradu, osobito u ovim izazovnim vremenima. -PEVEX je zasigurno vrijedan partner u lokalnoj zajednici i općenito u cijelom lancu isporuke roba našim obrtnicima i poduzetnicima. Siguran sam da se ovdje radi dugoročna priča, što je zalog za godine koje dolaze za malo i srednje poduzetništvo -istaknuo je Rajn.

pevex-otvorenje-09

Darko Koren, koprivničko-križevački župan, izrazio je zadovoljstvo ekspanzijom tvrtke PEVEX kao hrvatske tvrtke, koja ima zasigurno velikih ambicija, a Križevci su jedna od postaja tog razvoja kompanije. -Ovaj prostor obuhvaća oko 35.000 stanovnika i zasigurno se pokazuje ispravnost ove odluke o dolasku u Križevce -rekao je Koren.

pevex-otvorenje-10

 

 

pevex-otvorenje-01 pevex-otvorenje-02 pevex-otvorenje-03 pevex-otvorenje-04 pevex-otvorenje-07 pevex-otvorenje-06 pevex-otvorenje-05 pevex-otvorenje-13

pevex-otvorenje-14

pevex-otvorenje-15 pevex-otvorenje-17 pevex-otvorenje-23 pevex-otvorenje-21 pevex-otvorenje-20 pevex-otvorenje-19 pevex-otvorenje-18 pevex-otvorenje-24 pevex-otvorenje-25 pevex-otvorenje-26 pevex-otvorenje-27 pevex-otvorenje-28 pevex-otvorenje-29 pevex-otvorenje-35 pevex-otvorenje-34 pevex-otvorenje-33 pevex-otvorenje-32 pevex-otvorenje-31 pevex-otvorenje-30 pevex-otvorenje-36 pevex-otvorenje-37 pevex-otvorenje-38 pevex-otvorenje-39 pevex-otvorenje-40 pevex-otvorenje-41