[FOTO/VIDEO] Pekarne Jagić nakon lutrije penala u polufinalu malonogometnog turnira u Vrbovcu

9. siječnja 2022. Autor: prigorski.hrFoto & Video[FOTO/VIDEO] Pekarne Jagić nakon lutrije penala u polufinalu malonogometnog turnira u Vrbovcu

Na vrbovečkom malonogometnom memorijalu Čedomil Drvenkar nedjeljni program započeo je utakmicama četvrtzavršnice u seniorskoj konkurenciji.

Polufinale Vrbovca izborili CB La Vie & Auto Marić, CB Donitej Obrt za prijevoz Prelog, MNK Sasina Dado gradnja i Pekarne Jagić

U prvoj utakmici CB La Vie & Auto Marić pobijedio je OPG Blažic 2:1. Dva pogotka postigao je Seferović, a za OPG Blažic zabio je Škojo.

U drugoj utakmici snage su odmjerili Pimont staklo Matić Max autodijelovi i CB Donitej Obrt za prijevoz Prelog za koje je nastupio prvi strijelac Nogometnog kluba Radnik Križevci Marko Nikolić. Nikolićev sastav je pobijedio s minimalnih 1:0, a jedini pogodak djelo je Bošnjaka.

Treća utakmica donijela je ogled ekipe Mihaela Mladena MNK Sasina Dado gradnje te Restorana Dioniz CBA1 za koje igraju poznati vrbovečki nogometaši. MNK Sasina Dado gradnja izborila je polufinale rezultatom 2:0. Zabili su Šundov i Tolić.

Posljednji polufinalist tražio se u ogledu ekipa Toold Sporting DNA i Pekarne Jagić. Tijekom oba poluvremena mreže su mirovale, a nakon lutrije penala sretnije i spretnije bile su Pekarne Jagić. Na semaforu je rezultat zastao na 1:3. Pogledajte video.

U polufinalu će snage odmjeriti CB La Vie & Auto Marić – MNK Sasina Dado gradnja te CB Donitej Obrt za prijevoz Prelog – Pekarne Jagić. Finale je predviđeno u 19.45 sati.toold jagic toold jagic2 toold jagic3 toold jagic4 toold jagic5 toold jagic15

[ssba]