[FOTO/VIDEO] Novi Robin market od danas krasi Sokolovac

13. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO/VIDEO] Novi Robin market od danas krasi Sokolovac


Danas je otvorena 46. Robin trgovina

Nakon prošlotjednog otvorenja Robin marketa u Reki, danas je otvoren Robin market u Sokolovcu, na Trgu Tomislava Bardeka 17, poznatoj lokaciji svim stanovnicima Sokolovca i okolice.

U novom, prostranom marketu ćete svakodnevno moći pronaći veliki broj proizvoda iz asortimana pića, hrane i kućanskih potrepština, a radit će od ponedjeljka do subote od 6.30 do 21 te nedjeljom od 7-13 sati.

„Drago nam je što u Sokolovcu možemo predstaviti svoj maloprodajni koncept u kojem je zastupljen široki asortiman kvalitetnih i povoljnih proizvoda.

Uvjereni smo da će nam stanovnici Sokolovca i obližnjih sela pokloniti svoje povjerenje.

Želim se zahvaliti partnerima, dobavljačima i mom Robin timu jer smo u u razmaku od samo tjedana dan uspjeli iznijeti otvaranje čak dvije nove i za nas kvadraturom velike trgovine.

Pozivam sve kupce da dođu u novi Robin market u kojem od prvog dana mogu očekivati ugodan ambijent, široki izbor proizvoda, ljubazno osoblje i povoljne cijene.“ – rekao nam je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin d.o.o.

U novom Robin marketu na policama smo zatekli i posebno snižene artikle u sklopu vikend akcije dobrodošlice, družili se uz degustacije ispred trgovine, a kupce je razveselila i dodatna mogućnost konzumacije besplatne kave i čaja u obližnjem caffe baru As, za kupovine u Robinu iznad 50 kuna.

 

Facebook Comments