Nogometaši Radnika Križevci krenuli su u obranu jesenskog naslova prvaka današnjom prozivkom, a koju je sazvao trener Mario Vodanović, koji je svjestan da je pred križevačkim sastavom vrlo zahtjevan period.

-Od jednom bio si lovac, a sada postaješ lovina. Svi će imati drugačiji pristup prema nama, jer su na nas uvijek gledali kao, ono lako ćemo. Dva vrlo bitna igrača su nas napustila, ali doveli smo neke nove koje ćemo pokušati ukomponirati u sastav. Protivnici sada znaju s kim imaju posla, pa je sada i sam način priprema drugačiji – kazao je Vodanović.

-Bit će nam teže. I konkurenti se pojačavaju. U svakom slučaju bit će zanimljivo. Igračima sam posebno naglasio da moramo zadržati taj timski duh koji imamo, jer on je bio taj koji je u nekim trenucima bio presudan, tako da vjerujem da će atmosfera i dalje biti kako treba – rekao je Vodanović te uputio zahvalu, ali i pozivnicu navijačima da ih i dalje tako vjerno prate, kao 12. igrač na terenu.

Prigodnim riječima obratio se i predsjednik kluba Darko Jambreković koji je naglasio da su ciljevi jednostavni, a to je zadržati mjesto na kojem se trenutno nalaze odnosno zadržati prvo mjesto. -Zaista smo iznenadili ovim dosadašnjim radom sve klubove ove lige, a i nas same. Sve ono što ste do sada radili i kako ste radili to bi trebalo zadržati, a po mogućnosti i nadograditi s novim znanjima i iskustvima – zaključio je Jambreković.

Igrački roster napustili su Tomislav Grdenić i Tomislav Turčin, dok svoju poziciju u Radniku tražit će petero novih imena, a to su Tomislav Todorović, Ante Grgić, Ivor Žakić, Tomislav Barišić te Brazilac Allyson, dok je povratnik u ekipu Roberto Jandrašec.

Prvi pripremni susret Radnikovci će odigrati ove subote međusobnim susretom. Početak prvenstva u 2. SS NL  je 24. veljače.

nogomet radnik krizevci02 nogomet radnik krizevci03 nogomet radnik krizevci04 nogomet radnik krizevci05 nogomet radnik krizevci06 nogomet radnik krizevci07 nogomet radnik krizevci08 nogomet radnik krizevci09 nogomet radnik krizevci10 nogomet radnik krizevci11 nogomet radnik krizevci12 nogomet radnik krizevci13 nogomet radnik krizevci14 nogomet radnik krizevci15 nogomet radnik krizevci16 nogomet radnik krizevci17 nogomet radnik krizevci18