NK “Graničar” iz Tučenika proslavio je u nedjelju naslov prvaka 2. Lige istok Zagrebačke županije. Uz prigodne medalje koje su uručene svim igračima, predsjednik NS Vrbovec Antonio Badrov i član IO Središte Sandi Kovačić uručen je pehar kapetanu Lepčiću.

Antonio Badrov je poručio: “Dragi Bonzići, čestitamo vam na osvajanju naslova prvaka vaše Lige. Ove godine ste bili najbolja momčad te ste zasluženo osvojili naslov. Veselimo se vašim nastupima sljedeće godine u 1. Ligi Zagrebačke županije.”

Čestitkama se pridružio i trener Marko Cmrk: “Zahvaljujem se svim igračima i vodstvu Kluba na osvojenom naslovu. Dolaskom u Klub sam naslijedio odličan igrački kadar te se ovim putem zahvaljujem bivšem treneru Pavloviću. U protekloj sezoni sam uveo neke novitete i zamijenio ponekad formaciju te se to pokazalo kao dobitna kombinacija. Uz osvojeni naslov moram napomenuti i ulazak u polufinale Kupa. Još jednom zahvaljujem svima i jedva čekamo borbu na sportskim terenima sljedeće godine u 1. Ligi Zagrebačke županije!”

Donosimo video i slavljeničke fotografije.

tucenik1 tucenik2 tucenik3 tucenik4 tucenik5 tucenik6 tucenik7