Na samoborskom Vugrinščaku, 3. lipnja održat će se 41. Večernjakova biciklijada. Na današnjoj konferenciji za medije zamjenik župana Zagrebačke županije Ervin Kolarec rekao je kako je biciklijada uspješna sportska – rekreativna manifestacija koju Zagrebačka županija podržava.

-Manifestacija za cilj ima edukativni i zabavni cilj za sve uzraste. Vjerujem da će sudjelovati brojni građani iz Zagreba gdje je start, ali pozivam i sve ostale građane s područja Zagrebačke županije da se uključe u rutu dugu 22 kilometra.

Kao sportaš mogu najaviti da ću se i ove godine uključiti i voziti ovu rutu – poručio je Kolarec.

 

Start će biti s Trga dr. Franje Tuđmana u 10 sati, a cilj na samoborskom Vugrinščaku.  Bit će i odličnih koncerata, a okupljene će rasplesati i popularna grupa Vatra. Konferenciji za medije nazočili su i glavni urednik Večernjeg lista Dražen Klarić te ispred grupe Vatra, Ivan Dečak.

“Vidimo se u Samoboru 3. lipnja na 41. Večernjakovoj biciklijadi”, glavna je poruka s tiskovne konferencije.

galerija zg žp (1) galerija zg žp (4) galerija zg žp (8) galerija zg žp (9) galerija zg žp (10) galerija zg žp (12) galerija zg žp (14) galerija zg žp (20) galerija zg žp (22) galerija zg žp (23) galerija zg žp (25) galerija zg žp (27) galerija zg žp (30) galerija zg žp (31) galerija zg žp (36) galerija zg žp (37)