[FOTO/VIDEO] KTC donirao koprivničkoj bolnici 50 tisuća kuna

17. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Križevci [FOTO/VIDEO] KTC donirao koprivničkoj bolnici 50 tisuća kuna


Jutros je križevačka tvrtka KTC d.d. još jednom pokazala svoj veliki humanitarni karakter. Naime, tvrtka KTC donirala je Općoj bolnici “Dr. Tomislav Bardek” Koprivnica 50 tisuća kuna, a koji će biti utrošeni na nabavku informatičke opreme.

Donosimo i video.

Tom će vrijednom donacijom u koprivničku bolnicu stići  10 računala i 5 laserskih pisača. Donaciju je ravnatelju bolnice Mati Devčiću uručio čelnik KTC-a Ivan Katavić, koji je je pojasnio kako svake godine tvrtka KTC ima ovakav oblik darivanja te podsjetio da su potrebitima izgradili i kuću u Čabrajima, a jednoj osobi su omogućili i liječenje u Francuskoj.

-Na red je došla i bolnica i trebaju joj pomoći oni koji to mogu – kazao je Katavić te napomenuo kako ga je nedavno osobno iskustvo potaknulo na ovaj čin. Međutim, nije ovo prvi puta da KTC donira koprivničku bolnicu. Naime, prije su već donirane jastučnice i televizori. Katavić je istaknuo kako je ponosan da može pomoći na ovakav način.

Mato Devčić, ravnatelj Opće bolnice “Dr. Tomislav Bardek” Koprivnica, nije skrivao zadovoljstvo dobivenom donacijom od tvrtke KTC-a te se posebno zahvalio Ivanu Kataviću i tvrtki KTC, koji nesebično pomažu zdravstveni sustav Koprivničko-križevačke županije. -Tvrtka KTC pokazuje svoj stav o važnosti i brizi o kvaliteti zdravstvenog sustava. Ova donacija od 50 tisuća kuna je namjenska donacija, isključivo za informatičku opremu, koja će već za par dana biti raspoređena po bolnici.

prigorski.hr