[FOTO/VIDEO] HDS Koprivničko-križevačke županije predstavio kandidate za izbor u EU parlament

17. travnja 2019. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO/VIDEO] HDS Koprivničko-križevačke županije predstavio kandidate za izbor u EU parlament


U podružnici Hrvatske demokršćanske stranke u Koprivnici, danas je održano predstavljanje kandidata iz redova HDS-a Koprivničko-križevačke županije za izbor članova u Europski parlament.

Tako su se danas predstavili Vjekoslav Indir kandidat na listi HDS-a pod rednim brojem 3 i Milica Đurđić kandidatkinja na listi HDS-a pod rednim bojem 11. Predstavljanju kandidata nazočio je i saborski zastupnik Branko Hrg koji je uz predstavljanje, danas imati dan za razgovore sa zainteresiranim građanima.

– Nedavno smo otvorili ovaj ured u Koprivnici, imamo već ured i u Križevcima. Drago mi je da danas praktički otvaramo ured i za javnost i za građane. Nadam se da će u nadolazećem vremenu biti zainteresiranih ljudi koji će dolaziti i koji će postavljati pitanja i porazgovarati o nekim svojim problemima – rekao je Hrg. Dodao je kako je otvoren za sve ljude, kako bi čuo njihove probleme kako bi mogao govoriti u Hrvatskom Saboru.

– Ovdje smo danas prvenstveno kako bi pokazali da je HDS jedna od stranaka koje participiraju u Hrvatskom Saboru. Sportskim rječnikom rečeno, smatramo da kao stranka koja ima parlamentarni status imamo i obavezu sudjelovati u svim izbornim utakmicama koje se odvijaju, pa tako i na predstojećim izborima za Europski parlament – rekao je Hrg. Dodao je kako je Koprivničko-križevačka županija zastupljena na listi s dvoje kandidata, te naglasio kako stranka na listi od 12 kandidata ima 7 žena.

Milica Đurđić iz Križevaca zahvalila se stranci na ukazanom povjerenju.


– Kao mali čovjek koji živi od svog rada, smatram da se trebamo zalagati za jedinstvenu socijalnu politiku, koja mora biti poticajna za rad i stvaranje vrijednosti iz rada, a ne da nam građani žive od socijalne pomoći ili odlaze iz Hrvatske – kazala je Đurđić.

Vjekoslav Indir iz Novigrada Podravskog rekao je da mu je izuzetna čast i zadovoljstvo što može braniti boje HDS-a na predstojećim izborima.


– Najviše se namjeravam baviti gospodarskim pitanjima, a to je kako približiti standard Europske Unije Hrvatskim građanima. Danas u Hrvatskoj imamo Europske cijene ali plaće nisu na tom nivou – istaknuo je. Dodao je kako je to ključno pitanje, naglasivši da ako dođe do povećanja plaća doći će i do povećanja standarda, te se time zaustaviti najveći Hrvatski problem, a to je odljev mladih ljudi.

prigorski.hr

Facebook Comments