🖼️|🎦 GRAD KRIŽEVCI ĆE POMOĆI OBITELJI IZ BRESTA POKUPSKOG Dragan Kaurić: Otvorila se zemlja i bacala vodu u visini krovova

14. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno 🖼️|🎦 GRAD KRIŽEVCI ĆE POMOĆI OBITELJI IZ BRESTA POKUPSKOG Dragan Kaurić: Otvorila se zemlja i bacala vodu u visini krovova


Nekoliko kilometara od Petrinje, točnije u Brestu Pokupskom živi obitelj Kaurić kojoj je prošlogodišnji potres napravio velike štete na kući i gospodarskim objektima.

Dragan Kaurić (67) ispričao nam je svu strahotu tog potresnog dana, a djelić optimizma u život mu je unijela informacija da Grad Križevci namjerava građevinskim materijalom pomoći obitelji.

PRO_8296

-U trenutku potresa zemlja se otvorila, pao sam dolje i uspio sam unuke staviti kod ceste. Djeci sam zaprijetio da ne smiju dalje. Supruga je nepokretna, ima Parkinsonovu bolest. Stigli su susjedi pa smo suprugu u kolicima uspjeli iznijeti van. Sve je trajalo 20-30 sekundi – rekao nam je Dragan Kaurić i napomenuo kako je iza gospodarske zgrade nastala rupa.

PRO_8308

-S bagerom smo nakon potresa zatrpavali rupu. Otvorila se zemlja i bacala vodu u visini krovova. Tlo i dalje tone. Osjećam se loše, a rješenja nemam. Imam nadu da će Grad Križevci pomoći i bit ću prezahvalan, sam ne mogu ništa – poručio je. Pogledajte prilog iz Bresta Pokupskog.

PRO_8271PRO_8276PRO_8283PRO_8290PRO_8291PRO_8297PRO_8295PRO_8307PRO_8308

Facebook Comments