Više od 2000 vatrogasaca u 200-tinjak natjecateljskih odjeljenja odmjeravalo se krajem rujna prošle godine Varaždinu u brzini i uvježbanosti.

Kod profesionalnih B postrojbi 3. mjesto osvojila je Javna vatrogasna postrojba Križevci, a pokal za osvojeno treće mjesto danas im je u Križevcima uručio glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković.

Dočekali su ga pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Križevci na čelu s križevačkim i županijskim zapovjednicima. Donosimo video.

Koprivničko-križevački vatrogasni zapovjednik Zvonimir Habijan pohvalio je JVP Križevci istaknuvši kako su ostvarili najbolji rezultat na području Koprivničko-križevačke županije. -Od 14 natjecateljskih desetina osvojili ste ovaj prekrasni pehar koji će vam uručiti glavni vatrogasni zapovjednik RH, a ja vam u ime županijske vatrogasne zajednice zahvaljujem vama, vašim obiteljima koje imaju razumijevanja i cijelom kolektivu- poručio je Habijan.

habijan

Glavni vatrogasni zapovjednik RH Slavko Tucaković rekao je da je presretan što nagrada ide u županiju u kojoj živi. -To su moji ljudi, moji Križevčani, a bio bi još sretniji da i u drugim postrojbama bolje rade. Vas krasi zajedništvo i neka vam pehar krasi prostorije. Vjerujem da ćete ubuduće biti još bolji – istaknuo je Tucaković.

tucakovic2

Zapovjednik JVP Mario Martinčević zahvalio je županijskom i državnom zapovjedniku na dolasku. -Glavni vatrogasne zapovjedniče čestitam vam na naporu kojeg ste uložili na donošenju novog Zakona o vatrogastvu i pozicioniranja vatrogasaca. Počelo nas se slušati i uvažavati – istaknuo je Martinčević i približio novi program Vatrogasne zajednice Grada Križevaca.

martincevic2

-Čestitam mojoj desetini na osvojenom trećem mjestu, a moram zahvaliti i gradonačelniku Rajnu što nam je ponudio prostor u Gradskom odmaralištu na Pagu gdje ćemo ubuduće educirati djecu i mladež- zaključio je Martinčević.

tucakovic1vatrogasci0 vatrogasci1 vatrogasci3 vatrogasci4 vatrogasci5 vatrogasci6 vatrogasci7 vatrogasci8 vatrogasci9 vatrogasci10 vatrogasci11 vatrogasci12 vatrogasci13 vatrogasci14 vatrogasci15 vatrogasci16 vatrogasci17