🖼️|🎦 Dubrava: Održana svečana primopredaja prostorija Kulturnog Centra

23. veljače 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno 🖼️|🎦 Dubrava: Održana svečana primopredaja prostorija Kulturnog Centra


Danas je održana svečana primopredaja prostorija Kulturnog Centra udrugama s područja Općine Dubrava.

Načelnik  i saborski zastupnik Tomislav Okroša podsjetio je kako je Centar svečano otvorio predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković, a prostor će koristiti šest udruga, čiji su predstavnici danas bili prisutni na primopredaji – Češka beseda u Zagrebačkoj županiji, Udruga žena općine Dubrava, Udruga žena liječenih od raka dojke sv. Margareta, Blok umirovljenici Dubrava, Sportska zajednica Općine Dubrava i Kulturna udruga sv. Martin.

okrosa

-Investicija je većim dijelom financirana sredstvima EU. Ovdje se održava i mala škola, vjerujem da će se ovdje održavati i Općinska vijeća i kino projekcije te ljeto za djecu, prostor će sigurno biti iskorišten. -istaknuo je Okroša te dodao kako sada sve udruge s područja općine imaju svoje prostore, ali ima i udruga koje nisu iskazale potrebu za ovim prostorom.

Mirela Videc, predsjednica Udruge žena općine Dubrava kazala je kako udruga ima 50-ak članova, a djeluju punih šest godina. -Prostor će nam služiti za kreativne radionice, edukacije, redovne sastanka, probe folklora. Do sada nam je škola izlazila u susret, a koristile smo i neke privatne prostore. -kazala je.

Predsjednik Češke besede Zagrebačke županije Darko Dragija kazao je kako Udruga ima 280 članova te su do sada uglavnom koristili staru zgradu. -U ovom prostoru ćemo održavati probe našeg pjevačkog i glazbenog sastava. -kazao je Dragija.

PRO_1131 PRO_1143 PRO_1146 PRO_1147 PRO_1163 PRO_1165 PRO_1168

Facebook Comments