Mališani iz koprivničkog dječjeg vrtića Tratinčica sami su izradili božićne ukrase, a u ukrašavanju im je pomogao i Lino.

Podravka je u vrijeme nadolazećih blagdana odlučila razveseliti najmanje članove našeg društva i uljepšati im predblagdansko razdoblje. Tako je ovaj tjedan u Podravki završio na najljepši mogući način, dječjim osmjehom, koji se širio prostorom ispred poslovnog sjedišta.

Veseli vrtićanci okitili božićno drvce ispred poslovnog sjedišta Podravke_7

Razlog vesele atmosfere bilo je prigodno ukrašavanje božićnog drvca ukrasima koje su mališani sami kreirali. Vesele mališane posebno je razveselila Lino maskota koja je podijelila mnoštvo zagrljaja i pomogla djeci oko kićenja drvca.

Veseli vrtićanci okitili božićno drvce ispred poslovnog sjedišta Podravke_2

Podravku su posjetile predškolske skupine iz dječjeg vrtića Tratinčica iz Koprivnice. Radi se o skupini Jabučice, u pratnji odgajateljica Mimoze Tatari Strelec i Ane Peroković te skupini Srčeka, u pratnji odgajateljica Gordane Bonte i Lane Jukić.

Veseli vrtićanci okitili božićno drvce ispred poslovnog sjedišta Podravke_5

Nakon kićenja drvca, uslijedio je najslađi dio – druženje, fotografiranje i prigodno darivanje. Lino je mališanima podijelio ukusne poklone s Lino, Kviki i Šumi proizvodima.

Veseli vrtićanci okitili božićno drvce ispred poslovnog sjedišta Podravke_8 Veseli vrtićanci okitili božićno drvce ispred poslovnog sjedišta Podravke_4 Veseli vrtićanci okitili božićno drvce ispred poslovnog sjedišta Podravke_3 Veseli vrtićanci okitili božićno drvce ispred poslovnog sjedišta Podravke_1