Na Veliku subotu oni najmanji, u Farkaševcu uživali su u potrazi za čokoladnim jajima i drugim slatkišima, a oni malo veći uživali su u pripremljenom paprikašu.
Dražimir Struka bio je glavni kuhar i pripremio je paprikaš od divlje svinje. -Ovdje je oko 50 litara, a ima oko 25 kilograma divlje svinje i puno povrća te začina. Bit će sigurno više od 100 porcija, a neke velike posebne tajne nema za dobar paprikaš. Tajna je u domaćim začinima i dosad se nitko nije bunio – rekao je kuhar.
Predsjednik Lovačke udruge Srndač Bolč Marijan Božić kazao je kako je udruga stara sedam desetljeća te da je godinama jako dobra suradnja s lokalnom samoupravom. -Imamo 21 člana, a zasad smo udruga bez lovišta. Vjerujemo da će se ubuduće to promijeniti – rekao je predsjednik.
Donosimo djelić gastro atmosfere iz Farkaševca.



















