[FOTO] Unutarstranački izbori u HDZ-u // Dezinfekcija na prvom mjestu za nešto više od 1000 članova koprivničkog ogranka

15. ožujka 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO] Unutarstranački izbori u HDZ-u // Dezinfekcija na prvom mjestu za nešto više od 1000 članova koprivničkog ogranka


Hrvatska demokratska zajednica danas na području cijele Hrvatske provodi unutarstranačke izbore.  Više od 200 tisuća registriranih članova bira predsjednika, njegovog zamjenika i potpredsjednike stranke po principu jedan član, jedan glas.

Tako i nešto više od 1000 članova HDZ-a s područja Koprivnice sudjeluje u izborima. Neslužbeno smo doznali kako je za sada odaziv u Koprivnici do 12 sati bio iznimno dobar.

Članovi HDZ-a svoj glas na unutarstranačkim izborima mogu dati do 19 sati u prostorijama županijskog HDZ-a u Ulici Josipa Vargovića 4 u Koprivnici.

Dodajmo kako se na izbornom mjestu u Koprivnici velika pažnja posvetila dezinfekciji i zaštiti od širenja koronavirusa pa tako članovi stranke koji dođu na biralište moraju dezinficirati ruke dezinfekcijskim sredstvom.

Facebook Comments