Načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota, obišao je radove na dječjem igralištu i fitnes parku u Kolodvorskoj ulici koji se polako privode kraju.

Tijekom 2022. i 2023. izgrađeno je dječje igralište, a radove je izvodila tvrtka TOME d.o.o. iz Omišlja. Ukupna vrijednost izvedenih radova je 76.778,87 eura s PDV-om. U okviru Programa podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2022. godini raspisanog od Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, Općini Kalinovac dodijeljeno je 13.935,89 eura za radove na izgradnji dječjeg igrališta u Kolodvorskoj ulici.

Radove na izgradnji sportske građevine- fitnes parka u Kalinovcu također je izvodila tvrtka TOME d.o.o, ukupna vrijednost svih radova je 46.270,12 eura i također je dio sredstava sufinancirana od strane LAG Podravina.

U tijeku su radovi na izgradnji staze i uređenju okoliša fitnes parka i dječjeg igrališta, a nakon toga slijedi izgradnja javne rasvjete.

Osim navedenog, Središnji državni ured za demografiju i mlade odobrio je sufinanciranje izgradnje nadstrešnice na Dječjem vrtiću Bubamara, te nabavu dodatnih sprava i uređenje hortikulture u iznosu 19.635,00 eura, a početak radova se planira tijekom jeseni ove godine.

radovi dječji park kalinovac (2) radovi dječji park kalinovac (3) radovi dječji park kalinovac (4) radovi dječji park kalinovac (5) radovi dječji park kalinovac (6) radovi dječji park kalinovac (7) radovi dječji park kalinovac (8) radovi dječji park kalinovac (9) radovi dječji park kalinovac (10)