Večeras je u multimedijskoj dvorani križevačke knjižnice održana promocija knjige “Put prema sebi”, autorice Bojane Svaline.

Bojana Svalina predstavila je knjigu “Put prema sebi” i govorila o svom osobnom putu, “padu s drveta” – dijagnozi karcinoma dojke te putu borbe, oporavka do nove sebe.

Iz uvoda knjige:

“Jedna stara zen-priča opisuje kako je neki mudrac pao sa drveta i cijeli se polomio, na što su njegovi susjedi povikali: “Zovite mu liječnika!” On im je odvratio: “Neću liječnika, nađite mi nekoga tko je pao s drveta!” Tako je u priči naglašeno značenje iskustva drugih ljudi sa istim problemima.

Iz recenzije:

“Radi se o knjizi koja je napisana iz osobnog iskustva zrele žene “koja je pala s drveta” – u 37. godini oboljela od karcinoma dojke, prošla operaciju, ozbiljno liječenje, prošla ciljane psihoterapije, u isto se vrijeme razvela i s dvoje djece odlučila napustiti posao koji je nije ispunjavao iako je imala odlične uvjete. Bolest i sve što joj se izdogađalo u kratkom vremenu nagnalo ju je da promijeni svoj pogled na život, zdravlje i duhovni razvoj.

Prva je suosnivačica udruge “Sve za nju”, danas sretno udana za čovjeka “svog života”, živi izvan Hrvatske, radi ono što voli i što ju ispunjava i u 45. godini rodila je svoju treću djevojčicu iako su joj svi liječnici govorili da nikada vise neće moći imati djece.” Alisa Marić.

svalina-01 svalina-02 svalina-03 svalina-04 svalina-05 svalina-06 svalina-07 svalina-08 svalina-09 svalina-10 svalina-11 svalina-12 svalina-13 svalina-14 svalina-15 svalina-16 svalina-17