Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu održano je u nedjelju 18. rujna,  na stazi Karasov brijeg u Kozarevcu. I ove godine na odlično pripremljenoj stazi svoje su vozačke vještine odmjerili najbolji vozači iz Hrvatske koji su se natjecali u klasama juniora, seniora, veterana i B lige.

Oktanskom spektaklu, koji je održan u organizaciji Turističke zajednice područja Dravski Peski, Moto klub Karas team-a i Općine Kloštar Podravski te podršku Koprivničko-križevačke županije i Turističke zajednice KKŽ, nazočio je i zamjenik župana Ratimir Ljubić koji je u prigodnom govoru organizatorima i sudionicima čestitao na sportskom događaju koji svake godine okuplja velik broj natjecatelja, ali i zaljubljenika u motociklizam.

motokros (5)

Dodajmo kako motocross u Kozarevcu svake godine okupi velik broj posjetitelja koji dolaze pogledati najbolje vozače iz Hrvatske, Slovenije i ostalih europskih zemalja na stazi „Karasov brijeg“ koja je višestruko nagrađivana za najbolju pripremu i organizaciju utrke u Hrvatskoj, a 2011. godine je bila i domaćin Europskog prvenstva u motocrossu.

motokros (4) motokros (3) motokros (2) motokros (6)