Vatrogasna zajednica Općine Koprivnički Ivanec organizirala je općinsko natjecanje svojih ekipa, a isto je održano u nedjelju, 25. rujna 2022. godine u Pustakovcu na nogometnom igralištu NK Pustakovec.

Realizacija natjecanja povjerena je članovima DVD-a Pustakovec, koji su natjecanje realizirali besprijekorno. Natjecanje je održano pod visokim pokroviteljstvom Općine Koprivnički Ivanec.

Otvaranju natjecanju nazočili su uzvanici, predsjednik Vatrogasne zajednice Općine Koprivnički Ivanec Stjepan Švagelj i načelnik Općine Koprivnički Ivanec Zoran Vrabelj.

Natjecatelje je postrojio predsjednik VZO-a Stjepan Švagelj, predavši prijavak načelniku općine Zoranu Vrabelju, koji je potom izvršio smotru i pozdravio sve nazočne, a na natjecanju je sudjelovalo sedam ekipa, uglavnom djece, te 2 ekipe odraslih, a svi natjecatelji su pokazali dobru uvježbanost i brzinu u izvođenju vježbi.

Nakon održanog natjecanja, postrojenim ekipama još jednom je zahvalio na dolasku i uloženom trude, te čestitao na polučenim rezultatima načelnik Zoran Vrabelj. Sve natjecatelje pozdravio je i predsjednik VZ Koprivničko-križevačke županije Darko Palaš.

U konkurenciji ženske djece od 6 do 12 godina prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Kunovec. U konkurenciji muške djece od 6 do 12 godina prvo mjesto osvojilo je odjeljenje DVD-a Pustakovec, drugo mjesto zauzelo je odjeljenje DVD-a Botinovec, treće mjesto pripalo je odjeljenju DVD-a Kunovec a četvrto mjesto odjeljenju DVD-a Koprivnički Ivanec.
U konkurenciji muških A ekipa, prvo mjesto je osvojilo odjeljenje DVD-a Koprivnički Ivanec, a u konkurenciji muških B ekipa prvo je bilo odjeljenje DVD-a Kunovec.

O regularnosti natjecanja brinuli su vatrogasni suci Nikola Sočev, Danijel Topalović i Dejan Lovrenčić.
Nakon natjecanja, održana je primopredaja novonabavljene vatrogasne opreme, koja će doprinijeti kvalitetnijoj operativnoj spremnosti i učinkovitijem odgovoru vatrogasaca na moguće intervencije. Oprema vrijedna 30.000,00 kuna uručena je DVD-u Botinovec, DVD-u Pustakovec, DVD-u Kunovec i DVD-u Koprivnički Ivanec.

Financijska sredstva za nabavu opreme dobivena su od Koprivničko-križevačke županije, transferirana preko Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije.

ivanec1 ivanec2 ivanec3 ivanec4 ivanec5 ivanec6 ivanec7 ivanec8 ivanec9 ivanec10 ivanec11 ivanec12 ivanec13 ivanec14 ivanec15 ivanec16 ivanec17 ivanec18 ivanec19 ivanec20 ivanec21 ivanec22 ivanec23 ivanec24 ivanec25 ivanec26 ivanec27 ivanec28 ivanec29 ivanec30