[FOTO] Svečano otvoren prostor Caritasa u Dubravi

11. lipnja 2021. Autor: prigorski.hr Vijesti [FOTO] Svečano otvoren prostor Caritasa u Dubravi

foto: Videomix


Na Svetkovinu svete Margarete, djevice i mučenice u četvrtak je proslavljen dan Župe, Škole i Općine Dubrava.

“Tom prigodom pohodio nas je mons. Vjekoslav Huzjak, biskup bjelovarsko-križevački. Velik razlog za slavlje bio je i projekt gradnje prostora za župni Caritas.

Sve je počelo idejom gospodina Milana Sablića koji je samoinicijativno došao i izrazio želju da bi nešto volio učiniti za Dubravu i sve ljude dobre volje. U zajedničkom promišljanju odlučujemo graditi Caritas.

Ideju je vrlo rado prihvatio i njegov sin Igor Sablić, te smo uz Božju pomoć u samo nekoliko mjeseci izgradili prekrasno zdanje. Ovo je tek jedan u nizu brojnih dobrih djela i pomoći koje obitelj Milana i Igora Sablića pružaju svima u potrebi, a za što molim od Boga nagradu za njihov trud i ljubav.

Biskup je ovom prilikom i blagoslovio prostore župnog Caritasa i rad naših dobrih ljudi.
Ovom prilikom još jednom izriče veliku zahvalnost i poštovanje gospodi Milanu i Igoru Sabliću koji su projekt financijski pokrili u potpunosti.

Zahvaljujem i na svakoj potpori i suradnji i ravnateljici Škole gospođi Marijani Kozumplik Kemenović, kao i našem načelniku i saborskom zastupniku gospodinu Tomislavu Okroši i njegovim suradnicima.
Dobri Bog neka nagradi sva naša nastojanja i umnoži našu djelotvornu ljubav”, poručio je župnik Mihill Gojani.

caritas1 caritas2 caritas4 caritas5 caritas6 caritas7 caritas8 caritas9 caritas10 caritas11 caritas12 caritas13 caritas14 caritas15 caritas16 caritas17 caritas18 caritas19 caritas21 caritas22 caritas23 caritas24 caritas25 caritas26 caritas27 caritas28 caritas29 caritas34 caritas35 caritas36 caritas37 caritas38 caritas39 caritas40

Facebook Comments