Jutros je svečano otvoren Matični ured u Svetom Petru Orehovcu. Na otvorenju su nazočili koprivničko-križevački župan Darko Koren sa suradnicima, općinski načelnik Franjo Poljak i njegov zamjenik Dragutn Hendelja.

Načelnik Općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak istaknuo je kako je Općina uložila gotovo 100 tisuća kuna u uređenje prostora.

-Matičarka će moći raditi u ljepšim uvjetima, a i strankama će biti ljepše u ovom prostoru koji još nije konačno rješenje – poručio je Poljak.

poljak

Koprivničko-križevački župan Darko Koren izrazio je zadovoljstvo što je opet u Općini Sveti Petar Orehovec. – Često sam tu u posljednjih godinu dana jer se stalno nešto događa. Ovaj povod je vrlo pozitivan i Matični ured je sasvim sigurno potreban općini. Mogu samo zahvaliti na svim projektima koje provodimo zajedno s općinom. Znamo da smo u najvećoj investiciji u povijesti općine, školsko-sportska dvorana vrijedna je 18 milijuna kuna.

O tome ćemo posebno govoriti, a matični uredi su ljudima gotovo svakodnevno potrebni. Općina Sveti Petar Orehovec po veličini i broju stanovnika za matični ured  ima svoje opravdanje. Prije godinu dana smo sve urede Državne uprave podigli u infrastrukturnom i organizacijskom smislu. uredili smo prostore, opremili s informatičkom opremom, dodatno educirali i certificirali ljude za one poslove gdje je to potrebno.

koren

Ovo je primjer podizanja standarda usluga u javnoj upravi na raznim Koprivničko-križevačke županije. Matičarstvo je važna djelatnost i ljudima je jako bitno. Na ovaj način ulaganja u općine su važna – istaknuo je župan Koren.

PRO_3535 PRO_3550 PRO_3551 PRO_3553 PRO_3556 PRO_3587 PRO_3592 PRO_3599 PRO_3610 PRO_3620 PRO_3634 PRO_3642 PRO_3650 PRO_3666