[FOTO] STRAŠNI PRIZORI ZA KRAJ GODINE Policija, vatrogasci i hitna izašli na teren

31. prosinca 2021. Autor: prigorski.hr Crna kronika [FOTO] STRAŠNI PRIZORI ZA KRAJ GODINE Policija, vatrogasci i hitna izašli na teren

Foto: DVD Ludbreg


Rano jutros, 31. prosinca u 05:14 sati članovi DVD Ludbrega intervenirati su zbog potrebe djelovanja prilikom prometne nezgode. Na teren su izašli sa dva vozila i 9 operativnih vatrogasaca. Na mjestu događaja u Frankopanskoj ulici zatekli su osobno vozilo koje je zbog neprilagođene brzine i skliskog kolnika udario u obližnje drvo koje je od siline udarca srušeno.

– Unatoč izrazito ozbiljnom i teškom prizoru, ozlijeđene osobe do našeg dolaska bile su izvan vozila te su zbrinjavane od strane HMP Ludbreg. Pristupili smo sanaciji i osiguranju vozila odstranjujući akumulator te nadzoru možebitnih razlijevanja tekućina. Zajedno sa nama na terenu su bili i pripadnici PP Ludbreg. Završetak intervencije bilježimo u 5:52 sata – naveli su u DVD Ludbregu.

prometna ludbreg (5)

Ovim putem apeliraju na mlade vozače, da ne preispituju granice mogućnosti automobila kao ni one vlastite. Niz okolnosti kao što su uvjeti na cestama, brzina, alkohol, samopouzdanje koje nije građeno na dugogodišnjem iskustvu u prometu, čak i kad je prisutno, svakako su loša kombinacija koja dovodi do težih posljedica.

prometna ludbreg (4) prometna ludbreg (3) prometna ludbreg (2)