Na sportskom terenu NK Ban Jelačić u Banovu održane su prve sportske igre umirovljenika okupljenih uz svoje matične udruge; SUH Vrbovec, Gradska udruga umirovljenika Vrbovec, udruga umirovljenika općine Preseka i Gradec te udruge žena oboljelih od raka dojke “Sveta Margareta” iz Dubrave, a svi zajedno povezani projektom BuBa Crvenog križa Vrbovec. Svi su pobjednici koji su sudjelovali u ovim igrama.

Nakon himne i nekoliko popularnih pjesama koje je izveo Mješoviti pjevački zbor Sindikata umirovljenika, pod ravnanjem maestra Franje Simića, susrete je otvorio Stjepan Lugariček – najstariji sudionik susreta.
Zavidnu formu iskazali su umirovljenici SUH-a koji su osvojili 1. mjesto u potezanju užeta i to ženska i muška ekipa, kao i u igri pikada, a u Gradecu se najbolje igra belot. Za uspješno održane igre i druženje zaslužni su nogometaši iz NK Ban Jelačića.
Tako Gradsko društvo Crvenog križa Vrbovec nastavlja aktivnostima u sklopu projekta „BuBa – budi uključen, budi aktivan“, namijenjen umirovljenicima s područja Vrbovca i okolnih općina.
Jelena Mucko, ravnateljica Društva kazala je kako je u relizaciji “Bube“ prošlo preko 250 sudionika – umirovljenika. – Organizirali smo igre da se družimo, opustimo i proveselimo. Prvi Sportski susreti su u potpunosti uspjeli, što nam je vizit karta za realizaciju i drugih projekata – poručila je.

igre igre0 igre1 igre2 igre3 igre4 igre5 igre6 igre7 igre8 igre9 igre10 igre11 igre12 igre13 igre14 igre15 igre16 igre17 igre18 igre19 igre20 igre21 igre28 igre30