U spomen na prerano preminule članove svojeg društva, Dobrovoljno vatrogasno društvo Paukovec pod pokroviteljstvom Zagrebačke županije, grada Sv. Ivan Zeline i Vatrogasne zajednice grada Sv. Ivan Zeline u nedjelju organizira XIII. Memorijal Igor i Nikica Vodopijevec.

Danas je u Paukovcu održana Seoska olimpijada starih sportova u organizaciji DVD-a Paukovec, a mi donosimo djelić atmosfere.

U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova

U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova

L

U selu Paukovec održana je Seoska olimpijada starih sportova