[FOTO] Prva generacija magistri i magistara, njih 77, na Sveučilištu Sjever primilo svoje diplome

29. veljače 2020. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO] Prva generacija magistri i magistara, njih 77, na Sveučilištu Sjever primilo svoje diplome


Sveučilište Sjever po prvi je puta bogatije za 77 magistara  novinarstva, medijskog dizajna, magistara inženjera grafičke tehnologije te magistara inženjera održive mobilnosti i logistike koji su svoje diplome primili u petak, 28. veljače na svečanoj promociji magistri i magistara u Sveučilišnom centru Koprivnica.

Svečanim promocijama diplomskog studija Odjela za ambalažu, Odjela za komunikologiju, medije i novinarstvo, Odjela za umjetničke studije te Odjela za logistiku i održivu mobilnost Sveučilišnog centra Koprivnica, Sveučilišta Sjever, prisustvovao je gradonačelnik Mišel Jakšić sa zamjenicama Ksenijom Ostriž i Melitom Samoborec, predsjednikom Gradskog vijeća Ivanom Palom i pročelnikom Darijom Jembrekom.

– Čestitam vam hrabrosti i jednom iskoraku za kojeg uopće ne sumnjam da će puno značiti za grad Koprivnicu, Koprivničko-križevačku županiju i čitavu regiju sjever. S obzirom na nove tehnologije koje su stvorene i sve onečišćivače koji nas okružuju, vaše će znanje biti potrebno i presudno da za nove generacije stvaramo jedan novi model djelovanja gospodarstva – rekao je gradonačelnik diplomantima Odjela za ambalažu.

Nakon svečane podijele diploma uslijedio je završni dio promocija, dodjela priznanja za najbolji akademski uspjeh koji su primili Dunja Mutavdžija, magistra inženjer grafičke tehnologije, Slavica Trgovac Martan, magistra novinarstva, Filip Topolovec, magistar medijskog dizajna i Maja Mutavdžija, magistra inženjer održive mobilnosti i logistike.

 

Facebook Comments