[FOTO] Proglašeni najuspješniji sportaši Grada Svetog Ivana Zeline; najsportaš Alen Nokaj, najsportašica Mihaela Nemčić

29. veljače 2020. Autor: prigorski.hr Lokalni sport [FOTO] Proglašeni najuspješniji sportaši Grada Svetog Ivana Zeline; najsportaš Alen Nokaj, najsportašica Mihaela Nemčić


Održano je proglašenje najuspješnijih sportaša Grada Svetog Ivana Zeline u 2019. godini. Nagradu za najboljeg sportaša primio je Alen Nokaj član Savate kluba „Čigra“, a najsportašicu Mihaela Nemčić iz Rukometnog kluba Zelina.

U kategoriji nagrade za najbolju žensku ekipu, nagrađene su hokejašice Hokey kluba Zelina dok su za najbolju mušku momčad nagrađeni hokejaši iz istoimenog kluba. Nagrada za športsku nadu otišla je u ruke Ivana Vuković iz Savate kluba Čigra i Gabrijele Gorički iz Hokey kluba Zelina.

Nogometnom klubu Zelina dodijeljena je nagrada za zaslužni športski kolektiv, a Željki Jarec Bukal za zaslužnog športskog djelatnika. Svečanost je održana u dvorani Kraluš Pučkog otvorenog učilišta Sveti Ivan Zelina.

Program je svojim nastupom uveličala Glazbena škola Zlatka Grgoševića, Područni odjel u Svetom Ivanu Zelini i Zelinske mažoretkinje.

Facebook Comments