Otvorena je poslovnica u Bjelovaru, Pro Beauty, koja je vođena strašću prema ljepoti i posvećena podršci frizerskim i kozmetičkim salonima.

Njihova priča je priča stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u frizerstvu, koji su odlučili podijeliti svoje znanje i strast prema ovom kreativnom i inspirativnom svijetu. Pro beauty ne samo da nudi bogat izbor vrhunskog frizerskog pribora i kozmetičke opreme, već je i centar izvrsnosti u edukaciji.

S razumijevanjem potreba i izazova koje susreću u svakodnevnom poslu, oblikovali su usluge edukacije kako bismo osigurali da vaš salon ostvaruje izvanredne rezultate. Osim trgovine koja se nalazi na adresi Jurja Haulika 20A, tu je i web shop s brojnim pogodnostima gdje ćete sve proizvode moći vidjeti na jednom mjestu. Ne trebate više brinuti o dolascima trgovačkih putnika te naručivati ogromne količine materijala do sljedećeg dolaska obzirom da od sada imate sve na jednom mjestu.

U trgovini pronaći ćete širok spektar visokokvalitetnih proizvoda, uključujući nove inovativne alate za frizere te najnoviju kozmetičku opremu i atraktivne programe edukacije. Nude sve što je potrebno da održite visoku kvalitetu usluge i zadovoljstvo vaših klijenata. Tim stručnjaka stoji vam na raspolaganju za pružanje personalizirane podrške i savjeta.

“Vjerujemo da se kvaliteta ne smije kompromitirati, stoga smo pažljivo odabrali svaki proizvod u našoj ponudi kako bismo osigurali da ispunjava najviše standarde. Radujemo se što ćemo postati vaš partner u ostvarivanju vaših ciljeva i pružiti ono što je potrebno za uspjeh. Ako želite saznati više o našoj ponudi ili dogovoriti sastanak s našim predstavnicima, slobodno nas kontaktirajte putem emaila ili telefona navedenih u nastavku”, poručili su.

salon6

salon1 salon4 salon5