[FOTO] Poklon paketi za umirovljenike s područja Općine Farkaševac

23. siječnja 2021. Autor: prigorski.hr Sjeverozapadno [FOTO] Poklon paketi za umirovljenike s područja Općine Farkaševac


Danas je u Farkaševcu održana podjela poklon paketa umirovljenicima iz tamošnje Udruge.

Ivan Gotić nam je rekao kako Udruga umirovljenika Općine Farkaševac ima 50 članova. -Apeliram na ljude da obave cijepljenje i da možemo na proljeće normalno nastaviti s radom. Danas su umirovljenici dobili poklon pakete kako bi ljudi vidjeli da radimo unatoč koroni.

PRO_9038

Za poklon pakete javili smo se na natječaj Općine i dobili smo 5 tisuća kuna. Sve ćemo podijeliti, jer ćemo pakete podijeliti i najugroženijim ljudima – rekao je Gotić.

Tajnik Udruge Marinko Kostiha zahvalio je portalu Prigorski.hr i Super Radiju na praćenju. -Ovaj događaj je organizirala Udruga umirovljenika Općine Farkaševac uz potporu Općine Farkaševac. Svi članovi će dobiti poklon paket u iznosu od 100 kuna, a tu se nalaze ulje, šećer, sol, sok i ostale namirnice. Zbog situacije s koronom nismo bili u mogućnosti organizirati druge događaje pa smo na ovaj način uz potporu Općine i načelnika Dražena Draganića, koji nam je svaki put izašao u susret, osigurali i prostorije kako bi podijelili pakete članovima.

PRO_9045

Udruga djeluje godinu i dva mjeseca i primljeni smo u članstvo Udruga umirovljenika Zagrebačke županije – rekao je Kostiha i dodao kako će Udruga imati svoje predstavnike na županijskoj razini.

-Mene su zamolili da im obavljam tajničke poslove, a godišnja članarina iznosi 50 kuna – zaključio je.

PRO_9028 PRO_9030 PRO_9035 PRO_9040 PRO_9041 PRO_9047 PRO_9054 PRO_9060 PRO_9055 PRO_9067 PRO_9068

Facebook Comments