Danas je u Industrijskoj zoni Kloštar Podravski svečano otvoreno reciklažno dvorište.

Načelnik Općine Kloštar Podravski Siniša Pavlović rekao je kako je riječ o hvalevrijednom projektu vrijednom 4,2 milijuna kuna. -Na taj način će svi mještani moći odlagati otpad besplatno i to ne samo mještani s područja općine Kloštar Podravski, već i mještani s područja općine Kalinovac. Potpisan je sporazum s tvrtkom Drava Kom, a za dobivena sredstva zaslužan je i naš saborski zastupnik Darko Sobota te bivši ministar Tomislav Ćorić. Zahvaljujem se resornom ministarstvu i izvođačima – tvrtki Bistra te projektantima – poručio je načelnik.

Spomenimo da je prije ove svečanosti otvoreno i dječje igralište u Prugovcu, a dan se nastavlja sa svečanom sjednicom Općinskog vijeća. Na oba događaja nazočio je saborski zastupnik Darko Sobota te brojni gosti i uzvanici.

reciklatno klostar12 reciklazno klostar0 reciklazno klostar1 reciklazno klostar2 reciklazno klostar3 reciklazno klostar4 reciklazno klostar5 reciklazno klostar6 reciklazno klostar7 reciklazno klostar8 reciklazno klostar9 reciklazno klostar10 reciklazno klostar11 reciklazno klostar15 reciklazno klostar18 reciklazno klostar19