Nova Robin trgovina počela je s radom ovog petka u Subotici Podravskoj, na Varaždinskoj cesti 31. Radi se o 53. Robin marketu koji će za sve kupce biti otvoren od ponedjeljka do subote od 6 do 20 sati, a nedjeljom od 7 do 20 sati.

Novi Robin market koji se nalazi na dobro znanoj i frekventnoj lokaciji, nudi vam ugodan ambijent, kvalitetan i bogat asortiman te uvijek svježi kruh, peciva, bureke i kolače.

robin market subotica (2)

Zadovoljan kupac osnovi je cilj poslovne filozofije poduzeća Robin d.o.o. te je stoga posebna pažnja posvećena cijenama, ljubaznosti prodajnog osoblja i ostalim pogodnostima koje kupci svakodnevno mogu koristiti. Iz Robin trgovina također pozivaju sve svoje nove kupce da se učlane u program vjernosti „Robin klub“ te ostvare mogućnost korištenja brojnih pogodnosti.

robin market subotica (7)

„Otvorenje novog Robin marketa u Subotici Podravskoj slijed je našeg rasta i razvoja i predstavlja novi izazov, ali i veliko zadovoljstvo. Možemo se pohvaliti da je to čak 19. market koji se nalazi u gradu Koprivnici i bližoj okolici, što znači da smo se udomaćili na koprivničkom području. U ova ekonomski zahtjevna vremena, trudimo se svim našim kupcima osigurati što povoljniju ponudu proizvoda u našim marketima te biti ljubazni kako bismo im se odužili za njihovu vjernost.“ rekao je Robin Šatvar, direktor maloprodaje Robin trgovina.

robin market subotica (8) robin market subotica (6) robin market subotica (5) robin market subotica (4) robin market subotica (3)

Svakako navratite u novi Robin market u Subotici Podravskoj i uvijek kupujte povoljno!