Na izletištu Mlađan počela “Božićna bajka”

U općini Dubrava, u Ladini započeo je bogat adventski program. OOPG Mlađan pripremio je Božićnu bajku uz bogatu gastronomsku ponudu, a djecu je posebno razveselilo klizalište.

Klizački klub „Medo“ izveo je predstavu na ledu“Alisa u zemlji čudesa”, a za dobru atmosferu pobrinula se Irma uz
pratnju akustične gitare.

Načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša vjeruje da će ova božićna priča privući ljude iz okolnih gradova i općina. Općina je omogućila besplatnu školu klizanja za učenike i djecu iz vrtića stariju od 4 godine.

Radi se o ukupno 400 djece koja će za vrijeme zimskih praznika besplatno pohađati petodnevnu školu klizanja. Općina priprema i adventski program u centru, koji će biti bogato ukrašen.

-Riječ je o privatnoj incijativi na OPG-u Mlađan u Dubravi. Otvoreno je klizalište za sve, ne samo za Dubravce, već vjerujem da će ova božićna priča privući i posjetitelje iz okolnih gradova i općina. Nadam se da će za Božić biti i snijega, a Općina Dubrava uz pojačano božićno ukrašavanje u subotu organizira paljenje prve adventske svijeće, bit će održan i INA Delta rally te Mažoret turnir – kazao je načelnik Okroša.

Pogledajte djelić atmosfere s današnjeg svečanog otvorenja.

mladan mladan1 mladan2 mladan3 mladan4 mladan5 mladan6 mladan7 mladan8 mladan9 mladan10 mladan11 mladan12 mladan13 mladan14 mladan15 mladan16 mladan17 mladan18 mladan19 mladan20 mladan21 mladan22